Slim Shirt

Сравнителна MATERIA MEDICA 2 част

Производител Голдън Букс Email
Доставка: Еконт за 0,00 лв
Продажна цена 67,00 лв

Диференциалната диагностика на хомеопатичните средства представлява много важен етап от търсенето на similium. Досега ние не сме имали нито едно ръководство, посветено на сравнителните диагнози на лекарствата. Книгата на един от учениците на самия Самуел Ханеман - д-р Херман Грос, ни дава възможност да попълним тази празнота.

В «Сравнителна Materia Medica» е събран огромен обем ценна информация, в нея са посочени 493 диференциални диагнози, които ще бъдат полезни, както за практикуващите хомеопати, така и за онези, които тепърва започват да изучават Materia Medica.

Изучаването на материала в тази книга трябва да бъде задълбочено и много подробно; а резултатът ще бъде много по-впечатляващ от този при изучаване на реперториума, понеже симптомите от реперториума са следствие от анализ, а симптомите в тази книга - следствие от синтез на много симптоми, събрани от различни източници. «Сравнителна Materia Medica» има редица предимства пред реперториума; тези пердимства са особено важни за хомеопатите, които винаги могат бързо да намерят в тази книга нужната им информация.

Свържете се с нас

  • e-mail: info@goldenbooks.bg
  • тел.   : 0895628293

Социални мрежи

 

Вход

Създай профил