kluchovi_simptomi_MM

Ключови симптоми в Materia Medica

Производител Голдън Букс Email
Доставка: Еконт за 0,00 лв
Продажна цена 39,00 лв
on-order.gif
Адолф фон Липе «Ключови симптоми в Materia Medica» - най-ярките симптоми за 235 хомеопатични лекарства от д-р Липе и още 68 велики хомеопати. (2009 г.); твърди корици; 656 стр.

Тази книга се базира на знаменития труд на Адолф фон Липе «Ключови симптоми в Materia Medica». В нея успоредно със симптомите на Липе, са посочени и достоверни ключови (водещи, ръководещи) симптоми на още 68 известни хомеопати.

Предлаганата на читателя книга съдържа описание на 235 най-често предписвани лекарства. Сред множеството симтоми, наблюдавани при всяко средство, са избрани само тези, които могат да се нарекат ключови, които позволяват да се опрем на тях при използване на тактиката «предписване на препарат по ключови симптоми». «Ключовите симптоми» са чудесен помощник на хомеопата, особено в случаите, когато се налага да се предпише препарат по сравнително малко на брой симптоми. В книгата всички симптоми на препаратите са посочени със съответната степен, така, както е прието в Реперториума (с различни шрифтове). Едновре-менно с това, при много от симптомите ще намерите и списък от хомеопатични препарати, при които има аналогичен симптом. Прекрасните препратки ще ви помогнат бързо да откриете най-близките препарати и да изберете най-подходящият, без дори да прибягвате до използване на Реперториум.

 

Със сигурност можем да твърдим, че това е една от най-добрите хомеопатични книги, която допълва всяка друга Materia Medica и всеки хомеопат трябва да я притежава, защото тя ще бъде негов ценен помощник в ежедневната му работа. Книгата вече е доказала своите изключителни качества.

Свържете се с нас

  • e-mail: info@goldenbooks.bg
  • тел.   : 0895628293

Социални мрежи

 

Вход

Създай профил